Αρχική Σελίδα

Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής
  Co. βιομηχανίας μηχανημάτων Hesen Quanzhou, ΕΠΕ. Ένα από 30 έτη έμπειρων κατασκευαστών στην επιχείρηση ανταλλακτικών μηχανημάτων. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στον εθισμό Fujian Quanzhou.In, είμαστε επιχειρηματικά ενσωματώνοντας βιομηχανία και ένα εμπόριο. Είμαστε 11 έτη προμηθευτών στο Alibaba.com αλλά είμαστε έμπορος για τουλάχιστον 20 έτη. Και έχουμε δύο γραφεία και τέσσερις αποθήκες εμπορευμάτων σε Fujian και Guangzhou, τα οποία συμμετέχουν κυρίως στο εξωτερικό εμπόριο.

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Περίπου τα προϊόντα, οι Μπους καρυδιών μπουλονιών και οι καρφίτσες είναι καυτοί μας πωλούν τα στοιχεία, εκτός από το σύστημα προσγείωσής μας οι εφεδρείες είναι επίσης διάσημες σε εσωτερικό και στο εξωτερικό. Είμαστε αξιόπιστος προμηθευτής που πήρε ISO9001.We σταθερά θεωρεί ότι θα αναπτυχθούμε σταθερά και συνεχώς εφ' όσον εμμένουμε ποιότητα της αρχής μας» πρώτιστη, πελάτης πρώτα και πίστωση αντάξια»
  Όχι μόνο έχουμε τα πλεονεκτήματα της τιμής και της εμπειρίας, αλλά έχουμε επίσης τη δύναμη της παραγωγής. Συνολικά 10 γραμμές παραγωγής σε 3 τμήματα παραγωγής βρίσκουν την υψηλή παραγωγή και το σύντομο χρόνο παράδοσης. 4 αποθήκες εμπορευμάτων μπορούν να είναι λαβή 20 εμπορευματοκιβώτια stock.most της ανάγκης 10 διαταγών μας μόνο εργάσιμες ημέρες για την προετοιμασία.

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Η υπηρεσία cOem, υπηρεσία καυτών γραμμών, αφιέρωσε την υπηρεσία μεταπωλήσεων, που εξετάζει την υπηρεσία. Η καλύτερη υπηρεσία μας βελτιώνει. Είμαστε ισχυρότεροι και ισχυρότεροι επειδή χτίσαμε ήδη την επιχειρησιακή σχέση με τουλάχιστον 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας Βραζιλία Μπανγκλαντές Ινδία Αυστραλιανά Ταϊλάνδη Ινδονησία Βιετναμέζικα Ρωσία Γερμανία.

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

   

   

  Εξοπλισμός εργοστασίων:

   

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 9

 • OEM / ODM

  Η Co. βιομηχανίας μηχανημάτων Hesen Quanzhou, ΕΠΕ είναι ο κατασκευαστής που ο επαγγελματίας στην παραγωγή των μερών συστημάτων προσγείωσης για το μίνι εκσκαφέα, βαρύς εκσκαφέας, συμπαγής φορτωτής διαδρομής, ακολούθησε dumple, εκσακαφέας κ.λπ.

   

  Οι διαστάσεις μερών συστημάτων προσγείωσής μας είναι σύμφωνα με το αρχικό μέγεθος αυστηρά.

  Επιπλέον, μπορούμε να δεχτούμε προσαρμοσμένος σύμφωνα με τα σχέδια του πελάτη, να κάνουμε το λογότυπο πελατών και τη βοήθεια

  πελάτες για να κερδίσει την αγορά τους.

   

   

  Παρέχουμε τον επί παραγγελία cOem ή τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, και επιθυμούμε να κάνουμε τα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις διάφορες ανάγκες των πελατών μας.

   

  Πρέπει ακριβώς να μας στείλετε τα σχέδια ή τα δείγματά σας και να μας πείτε τις ειδικές απαιτήσεις σας, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα υπερβούν τις προσδοκίες σας.

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 • Ε & Α

  Η ομάδα Ε&Α είναι αποτελούμενη των διάσημων μηχανικών, και στις προσπάθειες τους Co. βιομηχανίας μηχανημάτων Quanzhou Hesen, το ΕΠΕ έχει 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με τη σύνδεση διαδρομής, ο κύλινδρος διαδρομής, το παπούτσι διαδρομής, ο ενδιάμεσος τροχός μετάδοσης κίνισης και ο αλυσσοτροχός, αυτοί είναι ο μάρτυρας της δύναμής μας. Το εργαστήριο Ε&Α είναι εξοπλισμένο με τους διάφορους ελεγκτές για τις μηχανικές ιδιότητες της πρώτης ύλης και των τελειωμένων αγαθών, όπως η τρισδιάστατη μηχανών, έντασης και torsion ανίχνευσης μηχανή επιθεώρησης, μηχανή ανίχνευσης ρωγμών, CMM μηχανές, οι μηχανές Microscoping, η συσκευή ανάλυσης διαγραμμάτων φάσης, το φασματόμετρο κ.λπ. Όλοι αυτοί οι ελεγκτές είναι η εγγύηση ότι παρέχουμε τα καλά προϊόντα ποιότητας για τους πελάτες μας.

   

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Quanzhou Hesen Machinery Industry Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Svicky

Τηλ.:: +86 13316070202

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)